Mivitotal Plus

posted in: Vitaminer | 0
Mivitotal

En suverän blandning av vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver. Istället för att ha 10 burkar med olika vitamin- och mineralpiller tar man en klunk Mivitotal.

Mivitotal
I Uthabergen, USA finns ett unikt skifferlager, humushaltigt och rikt på mineraler i kolloidal form. Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar. Den kolloidala formen medverkar till att kroppen tar upp mineralerna extra lätt. Denna skiffer har i miljoner år legat gömd i bergen till 1926 då en malmletare fann den.
Härifrån kommer de mineraler och spårämnen som utgör grunden till Mivitotal Plus. Det är en mycket bra blandning av vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver.
För att få ett så fullvärdigt kosttillskott som möjligt är även bioflavanoider, alfalfa, psyllium och Q10 tillsatta. Bioflavanoider är antioxidanter som samverkar med vitaminer, men som är mycket kraftfullare. Bioflavanoider har en mycket hög biotillgänglighet och skyddar våra celler.
Q10 är en antioxidant som är livsviktig för cellernas energiprocess. Att Q10 är tillsatt i flytande form innebär att upptagningsförmågan ökar i kroppen.
Alfalfa är växtrikets rikaste klorofyllkälla. Alfalfan är mycket rik på klorofyll och magnesium och är en stark antioxidant. Dessutom stimulerar den tarmsystemet, med kända positiva verkningar.

Psylliumfröskal är ett välkänt fibermedel, som hjälper till att hålla magen i form.
Alla dessa ingredienser gör detta till ett näringstillskott som ger din kropp hjälp att bibehålla god hälsa.

Mivitotal är en produkt för alla, gammal som ung. Till alla som vill försäkra sig om att ge kroppen ett komplett och balanserat kosttillskott.

Mivitotal
Har valts till Årets Hälsopreparat fem gånger, med fler än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider är ett av marknadens mest kompletta kosttillskott.

Q10 är en antioxidant, nödvändig för cellernas energiprocess. I sin vattenlösliga flytande form har den ett maximalt upptag i kroppen. Alfalfa är mycket rik på klorofyll och innehåller över 65 viktiga näringsämnen. Bladen innehåller dessutom över 50 procent högkvalitativt protein samt viktiga enzymer, mineraler och vitaminer. Den giftfritt odlade alfalfa som används, är koncentrerad, torkad växtsaft från bladen. Psylliumfröskal är ett välkänt fibermedel som medverkar till att hålla magen i form.